top of page

WELKOM

Mijn naam is Rubi,

ik ben 30 jaar en woon samen met mijn man en twee jonge meiden in Haarlem. Je zou mij kunnen omschrijven als een gevoelsmens. Ik hou van avontuur, authenticiteit, verbinding, wandelen, muziek en het leven. Naast mijn baan in het speciaal onderwijs heb ik altijd de passie gehad om 1-op-1 met kinderen te werken. Wat de invulling daarvan zou zijn of hoe het eruit zou gaan zien daar had ik nog geen idee van, maar de drang om dat te gaan ontdekken was groot. Dit heb ik gedaan door de opleiding 'De Magie van Kindercoaching' te volgen en succesvol af te ronden. 

Ik geloof heel erg in “dat het zo moest zijn”. 

Toen ik klein was heb ik ook momenten van kwetsbaarheid ervaren en obstakels moeten overwinnen. Ik kom uit een gescheiden gezin van zes: drie oudere broers, een vader en een moeder. Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 7 jaar oud was. Iets wat je niet wenst als klein meisje, maar wat wel de realiteit was. Mijn veilige plek was gebroken en dat maakte mij enorm onzeker waardoor ik het vertrouwen in mezelf verloor. Als ik nu terugkijk naar dat 7-jarige meisje en wat zij toen nodig had, was dat om iemand te hebben waarbij zij terecht kon in een veilige omgeving, waar zij er gewoon mocht zijn. “Ik ben goed zoals ik ben”.

 

Hoe ik nu in het leven sta - met mijn groei naar het ontdekken wie ik ben en wat ik wil -  is dat ik die persoon wil zijn die er voor de ander is. Waar je jezelf mag zijn in een veilige omgeving en mag gaan ontdekken waar je kracht ligt om vervolgens die tegenslagen die op je weg staan zelf te overwinnen. 

Voel je die herkenning en ben je benieuwd hoe je met mij kan werken?

bottom of page